Huur uw verkoopwagen bij Frietwagen.nl.

Verkoopwagens behoren steeds meer tot een terugkerend straatbeeld

Braderieën, zomerfeesten, Koningsdag, festivals: op steeds meer locaties worden verkoopwagens en foodtrucks ingezet ter bediening van hongerige bezoekers.
Aardappel op een stokje, ambachtelijke puntzak friet, snacks, oliebollen:  Onze verkoopwagens zijn uitermate geschikt voor meerdere doeleinden.
Frietwagen.nl heeft een uitgebreid assortiment verkoopwagens in verschillende afmetingen. Allemaal met een bijbehorende capaciteit.
Onze schone, moderne en goedgekeurd veilige verkoopwagens zijn ingericht volgens de huidige HACCP normen en worden jaarlijks gekeurd door de brandweer.

Ons ervaren team medewerkers beschikt over een achtergrond in de evenementen / foodbranche.
Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren welke wagen voor welke locatie of evenement geschikt is.
Een verkoopwagen op maat huurt u bij Frietwagen.nl.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van een verkoopwagen, maar ook transport van uw verkoopwagen naar locatie, levering van gasfrituurvet en bijbehorende producten behoort tot de mogelijkheden.
Laat u verrassen door de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw evenement.

Onze wagens

N2: Luxe kersenhouten interieur frietwagen met dakluik

Luxe uitstraling frietwagen met dakluik. Voorzien van een Hewigo oven met 3 pannen van 45cm/45cm met in totaal 6 manden. 2 hoge koelkasten, een schuifvrieskist en uitschuifbare koelvitrine. Kersenhout interieur.

N4: Compacte gebruiksvriendelijke luxe frietwagen

Mooie en compacte frietwagen met luxe uitstraling. Voorzien van een gebruiksvriendelijke Perfecta oven met drie pannen. Praktische inrichting met 2 hoge koelkasten, een schruifvrieskist en vaste koelvitrine. Voorzien van achterwand in houtnerf en 3 kliklijsten.

N5: Compacte gebruiksvriendelijke frietwagen

Compacte frietwagen met luxe afwerking en uitstraling. Voorzien van een gebruiksvriendelijke Perfecta oven met vier pannen. Hoge koelkast, een schuif vrieskist en een vaste koelvitrine.

N6: Compacte overcomplete frietwagen

Mooie compacte overcomplete frietwagen. Voorzien van een gebruiksvriendelijke Perfecta oven met drie pannen.

N7: Luxe uitvoering overcomplete frietwagen

Deze frietwagen heeft een luxe uitstraling, een echte blikvanger, zeker wanneer het dakluik omhoog staat. De wagen is voorzien van een Hewigo…

N8: uitbreidbare grote lange termijn frietwagen

Een uitbreidbare frietwagen met in verhouding veel werk-, koel- en uitgifteruimte. 

N9: Hoogglans zwart container model frietwagen

Hoogglans zwart container model frietwagen voorzien met 4 pots perfecta oven met ronde pannen. Vrieskist. Koelcel, geïntegreerde bain-marie.

N10: Grote capaciteit frietwagen met dakbanner

Grote evenementen wagen met luxe uitstraling. Grote dakbanner voor betere aanwezigheid. Voorzien van een Smitto oven met drie pannen van 45cm/45cm en een van 45cm/70cm. 

N11: Rood hoogglans compacte frietwagen

Rood hoogglans compacte en complete frietwagen. Voorzien van een gebruiksvriendelijke Perfecta oven met drie frituurpannen.

N12: Compacte frietwagen met dakbanner

Retro frietwagen met luxe uitstraling. Grote dakbanner voor betere aanwezigheid. Voorzien van een Smitto oven met twee 45cm/70cm pannen met in totaal 8 manden. Grote staande koelkast, een schuifvrieskist en een uitschuifbare koelvitrine.

N14 : Unieke zeer grote capaciteit evenementenwagen

Uniek in Nederland! Een evenementenwagen ten top met zijn krachtpatsers: 3 FADO units met drie manden per unit. Ruime koelcel en grote schuifvriezer. Groot werkoppervlak en ruime uitgiftebalie’s.

N15: Hoogglans zwart container model frietwagen

Hoge capaciteit: voorzien met 5 pots perfecta oven met ronde pannen. Staande Vrieskast Koelcel, geïntegreerde bain-marie. (wagen wordt nog voorzien van houtlook…

N16: Hoogglans zwart container model frietwagen

Zwart gespoten hoog capaciteit containermodel frietwagen. 5 ronde pans wagen met met geïntegreerde koelcel Full color foto interieur

N17: Full Color foto Container model frietwagen

Hoge capaciteit: voorzien met 5 pots perfecta oven met ronde pannen. Staande Vrieskast Koelcel, geïntegreerde bain-marie. (wagen wordt nog voorzien van houtlook…